Working
Golden
Retrievers

UUTISIA

2011

14.5. Golden Gryffindor Nymfadora "Ronja" on saanut Korpilahdella NOWT VOI2! Onnittelut!
21.4. Golden Gryffindor Neville "Santtu" kävi näyttelyssä viime viikonloppuna ja sai KÄY H. Onnittelut!

2010

4.7. Tuloksia tältä viikonlopulta NOME-B kokeista. GG Nymfadora "Ronja" ja Jorma AVO1, GG Narcissa "Mette" ja Jussi Pekka ALO3, Weljesten Famous Au "Remo" ja Susanna AVO1, Weljesten Endorfin Au "Rape" ja Jarmo VOI2! Lämpimät onnittelut kaikille! Iines ja Myrttikin saivat kolmoset.
27.2. Parolassa GR:n treeniä VOI-luokkaan tähdäten. Oli hauskaa treenata mukavassa seurassa. Kiitos Anulle asiantuntevista kommenteista ja kaikille muille järjestäjille. Kuvagalleriassa muutama kuva.
10.2. Iines jäi tyhjäksi. 
10.1. Iines astutettu viikolla 1. Pentujen odotetaan syntyvän viikolla 10, jolloin luovutus viikolla 17.

2009

24.12. Kennelliitosta tuli Joensuun poikien viralliset lonkka ja kyynär tulokset: Santtu (GG Neville) A/B 0/0 ja 
           Osku (GG Cornelius) B/C 0/0.
8.11. Myrtti kävi näyttelyssä Valkealassa ja sai KÄY-H  :-D  Oli lyhyt näyttelyura! Arvostelu: Sopivan kokoinen. Kevyt rakenteinen. Ilmeikäs pää. Pitkä ohut kaula. Riittävä luusto. Rintakehän tulisi olla laajempi. Puutteellinen eturinta. Pystyt olkavarret. Hyvät takajalkojen kulmaukset. Liikkuu korkealla etuaskeleella iloisesti. Tumma kultaväritys, joka hyväksytään. Pirteä, iloinen esiintyjä. Käyttäytyy hyvin. 
7.9. Hieno viikonloppu takana. GG Nymfadora (Ronja) nappasi NOME-B ALO1 tuloksen Joensuussa ja viikkoa aikaisemmin Ronja pääsi myös NOWT finaaliin ja sai lopputuloksen ALO2! Onnittelut Jormalle ja Ronjalle ja tervemenoa AVO-luokkaan!

Goldenmestaruus oli lauantaina Kemiönsaaressa. Mestariksi ansaitusti Goldpaw Jade ja Ari tuloksella VOI1 :-)  Iivari sai myös VOI1 tuloksen. Onnittelut Iivarille ja Tepolle viidennestä VOI1 tuloksesta! Muuten tuli kivasti tuloksia ja oli ilo nähdä paljon hyvin työskenteleviä kultaisia kokeessa! AVO-luokan mestaruuden vei Omskakas Inte Just Nu ja Tiina luokan ainoalla ykköstuloksella, samoin ALO-luokan mestaruus meni ainoana ykkösen saanneelle Kasion Lyra ja Ada. Onnittelut. Myrtti ja Iines saivat molemmat kakkoset kuten viikko sitten Valkealassa.

Oli mahtavat maisemat Dragsfjärdissä. Kannatti ajaa 400 km ihan maiseman vuoksi. Kiitos Tommylle ja Sannalle kaikista järjestelyistä!

22.8. Kiitos ystäville mahdollisuudesta osallistua sorsajahtiin. Oli hieno päivä!
29.6. Hieno tulosviikonloppu kultaisilla takana!! Trine (Aquatrine), Myrtin mummo, lauantaina FI & SE KVA! Onnittelut Sannalle ja A-P:lle. Ja Sannalle myös Kaakon piirimestaruus Condin kera, onnittelut! Sunnuntaina Ivar otti viimein ensimmäisen VOI1 tuloksen, mikä oli jo pitkään ollut odotettavissa. Onnittelut Tepolle :-D

Myrtti sai ALO2, kun kani jäi metsään. Alkupuolen tehtävät menivät hyvin, tekikö jäljellä 29 asteen helle tehtävänsä? Iines sai VOI0. Kaikki osa-alueet menivät läskiksi, mutta kokemusta voittajaluokkaan hakee niin koira kun ohjaaja. Mutta kyllä vielä reenataan .....

Niin ja Myrtin virallinen tulos kuvauksista A/B ja 0/0.

24.5.
Eetu taippareissa
Eetun iloiset uutiset jatkuvat,

GG Gilderoy "Eetu" viralliset terveystulokset:
A/A , 0/0 ja terveet silmät. Lämpimät onnittelut.

Iines ja Myrtti kävivät Laukaan WT-kisoissa 21.5. Siitä tuli pyöreät nollat molemmille. Myrtti oli äitinsä tytär ja pisti lähihaun kaukohauksi. Lisäksi lapsonen unohti kesken markkeerauksen, että mitä oli tekemässä!
Iines on edelleen liian häiriöherkkä ohjauksessa ja "Besser Wisser" jolloin totteleminen unohtuu.

Onnittelut AVO-luokkavoittaja Elenalle ja Rasmukselle ja ALO-luokkavoittajalle Sannalle ja Remolle. Iivarikin sai hienon VOI2 tuloksen.

17.5. Iloisia uutisia Kaakon taipumuskokeesta. GG Gilderoy "Eetu" läpäisi taipparit!  :-))
16.5. Ikäviä uutisia. Iineksen ja Ivarin veli Igor on kuollut. Igor jäi auton alle, ja lopulta menehtyi vammoihin. Voimia Igorin isäntäväelle.
4.5. Viikonloppu meni Häijäällä Tampereen lähellä Golden Ringin NOME-viikonlopussa. Sain treenata Petra Goltzin opissa sekä Myrtillä että Iineksellä. Ja joka koulutuksesta oppii. Nytkin korostui ohjaajan osuus. Kuinka olla mahdollisimman selkeä koiralle, jotta koira tietää, mitä sen tulee tehdä. Perustusta pitää pitää kunnossa koko ajan ;-)   Kuinka myös pillisignaalin tulee säilyä samana tehtävässä. 
Kiitokset leirijärjestelyistä Tiinalle ja Annelle, kiitos kouluttajille Petra ja Michael Goltz. Kiitos tulkkaajille, damin heittäjille ja kaikille tapahtumaan osallistuneille. Leiritunnelma oli mukava ja sääkin suosi.

Kuvia leiristä Miku Mustakallion kuvaamana linkistä:

http://picasaweb.google.fi/miku.mustakallio

28.4. GG Fleur "Myrtti" on nyt kuvattu. Alustavasti B/B ja 0/0. Toivottavasti tulos säilyy!!!
28.4. MisNu järjesti WT-koulutusta Kerimäellä 18.4.2009. Kouluttajana toimi Heikki Nevalainen. Päivä oli antoisa ja treenit olivat hyviä. Kiitos Heikille. Samoin kiitos Kaisalle pellon järjestämisestä. Tässä kuvia.
21.4. Ronjan (GG Nymfadora) virallinen lonkka- ja kyynärlausunto B/B ja 0/0. Upeaa!!!
18.4. Myrtin ja Iineksen silmät peilattiin tänään. Molemmilla terveet silmät. Iineksellä oli oikeassa silmässä iiriskysta. Kuulemma ihme, ettei sitä ollut aikaisemmassa peilauksessa huomattu. Mutta jos tämä kysta eli nesterakkula säilyy samanlaisena, ei se vaikuta mihinkään.
30.3. Suur- kiitokset Sannalle ja A.P:lle ihanasta Weljesten Golden Weekendistä. Tunnelma oli mukava koko viikonlopun ja kouluttajana ollut Itävaltalainen Kurt Becksteiner oli todella loistava kouluttaja, erittäin miellyttävä ja tarkka havannoitsija. Jospa joskus osaisi tulkita koiran pieniä eleitä yhtä hyvin!
27.3. GG Gilderoy "Eetu" kävi tänään lonkka ja kyynär kuvissa. Alustava arvio lonkista oli, että toinen puoli A ja toinen puoli A tai B. Kyynäreet 0/0. Silmät olivat terveet. Ja jännitetään lopullista tulosta.
24.3. GG Nymfadora "Ronja" kävi tänään lonkka ja kyynär kuvissa. Tulokset lähtivät kennelliittoon arvioitavaksi alustavasti lonkat B/C ja kyynärät 0/0. Nyt jännitetään lopullista tulosta.

2008

20.9. Iloisia uutisia Torniosta. Mette (GG Narcissa) läpäisi taipparit Torniossa. Lämpimät onnittelut Jussi Pekalle ja Metelle. Kyllä ootte taitavia  :-)))

Viikonlopun aikana tuli hienoja tuloksia. Trine-mummo sai Ruotsissa VOI1 ja Suomessa VOI3, Rape-isi sai Ruotsissa VOI3 ja Suomessa VOI2. Onnittelut A-P:lle ja Jarmolle. Ja Sanna Condilla sekä Suomesta että Ruotsista VOI1. Super onnittelut Sannalle  :-D  Ja onnittelut kaikille Ruotsin ykkösen saaneille.

23.8. Kävin katsomassa Varpun pentuja, jotka ovat Myrtin serkkuja ;-) Kovin olivat eläväistä sakkia, nuo tulevaisuuden toivot.
16.8. Vietettiin sateinen lauantai pentutreffeillä. 6/7 Iineksen pennuista oli paikalla. Kiitos kaikille mukavasta päivästä. Kuvia kuvagalleriassa.
11.8. Iineksen ja Rapen pennuista Santtu (GG Neville) ja Osku (GG Cornelius) ovat tänään läpäisseet taipparit Joensuussa! Luontaisia lahjakkuuksia, tai taitaa olla ohjaajillakin osuutta asiaan ;-)  Lämpimät onnittelut Jannelle ja Pekalle!

Isäpappa Rape sai viime viikonloppuna toisen NOME-B VOI 3:sen. ja Iineksen veli sai jälleen NOME-B VOI2:sen. Onnittelut!!

26.-27.7. Golden mestaruus 2008. Kokeet sujuivat mukavassa ilmapiirissä. Kiitokset Sannalle, Kirsille, Anulle, Jannelle ja muille toimitsijoille, te teitte sen. 
VOI mestari Tommy ja Freya, AVO mestari Anu ja Ripsa ja ALO mestari Pirkko ja Ripsa. Onnittelut kaikille. Ja kaikki mestaruudet 1 tuloksella :-D
Onnittelut VOI1 tuloksesta myös Trine-mummolle ja A-P:lle! Helille ja Brandolle myös onnittelut 1-tuloksesta. Se oli Tommylle ja Helille uintireissu.
Velipoika Iivarille onnittelut VOI2 tuloksesta ja paras uros ja paras yhteistyö. Taas oli ykkönen lähellä... kyllä se kohta tulee.
Onnittelut Minjalle ja Riemulle ALO1 tuloksesta -> siitä on hyvä jatkaa  ;-)
Ja Iineksen 2-putki vaihtui ykköseen, kiitos kaikille onnittelijoille ... Iines teki sen ohjaajan huolimattomuudesta huolimatta ;-)
6.7. Iines Leppävirran NOME-B kokeessa. Tulos AVO2 jälleen kerran. Kaikki suoritettiin pienin miinuksin. Kauden ensistartiksi kuitenkin OK  :-)
15.7. Virrat taipumuskokeessa taipuivat Ronja ja Myrtti

Ronja (GG Nymfadora) NOU1. Onnittelut Jorma!

 

 

Myrtti (GG Fleur) NOU1
Yleisvaikutelma:Erittäin nopea riistaintoinen koira. Hyvä vainun käyttö. Selvittää kokeen tehtävät helposti. Osoittaa hyviä taipumuksia.

11.5. Valkealan NOWT 10.5. Iines AVO1!! Elämäni ensimmäinen finaali koettu, toivottavasti ei viimeinen. Salla ja Mida AVO1, onnittelut, A-P ja Kalle VOI1, Trine VOI3, onnittelut ja Teppo ja velipoika Iivari VOI2, onnittelut. Oli kaiva nähdä lukuisa joukko kultaisia WT-kokeessa :-)
11.5. Olimme Taipalsaarella GR:n NOME - viikonloppua viettämässä. Mielenkiinnolla kuuntelin Jörg Brachin oppeja. Koulutus koski myös meitä ohjaajia, selkeää viestintää koirille. Treeneissä pitää olla kivaa niin ohjaajalla kuin koirallakin. Jos vielä saamme Jörgin joskus Suomeen, niin toivottavasti hänen ei enää tarvitse silittää koiran päätä ja todeta "Koira parka!"  ;-D Kuvia  Tapahtuma onnistui kaikinpuolin, kiitokset puuhamiehille Sanna, Hansu ja Teppo, sekä tulkkiurakoinnista Liisalle kiitos!

1.5. Iines 4 v!! Iines onnittelee kaikkia sisaruksiaan. :)

 

Viele Grüsse zum Gisela und Olaf  :-D

29.4. Carmen 10v. Caramelli onnittelee sisaruksiaan.

4.3. "Harry Potter" pentueen isä "Rape" Weljesten Endorfin Au on toivon mukaan tulossa jälleen isäksi. Pentueen äidiksi tulossa Tringle Eyes Excellence Au. Pentueesta kiinnostuneet ottakaa yhteys Jarmo Kadeniukseen, p. 0400-692662.
17.2. Käytin Iineksen Optigen prcd/PRA testissä. Tulos oli "kantaja/carrier". Onneksi myös Rape testattiin, ja se oli normaali/clear. Siispä Iineksen pennuista osa on "kantajia" ja toinen puoli "normaaleja" mutta sairastuvia 0. Tieto lisää tuskaa, mutta näin tuo PRA:n muoto saadaan pidettyä kurissa. Kiitokset Tobinalle, Annelle ja Sannalle järjestelyistä joiden avulla saimme Suomen ensimmäiset 10 kultaista testattua.

 

2007

8.10. Tänään sain tiedon, että kennel-nimi anomus on mennyt läpi. Eli "Harry Potter" henkinen kennelimme on "Golden Gryffindor". Toivottavasti kasvattimme tulevat olemaan "Kultaisia Rohkelikkoja"  ;-D
24.8.Pitkänpitkä odotus on ohi. Iineksen JUOKSUT ALKOIVAT  :-D
27.7. NOME-B Ruokolahti. Markkeerauksissa toinen lintu ylös lähes haulla, maaohjauksessa 2 lähetystä ja linnulle kiertäen ja kaartaen, vesiohjaukseen 2 lähetystä. Haku oli hyvä. Tulos ansaittu AVO2. Onnittelut velipoika Iivarille AVO1 tuloksesta sekä Sannalle ja Condille toisesta VOI1:stä. Samoin sunnuntaina Pia ja Ruff saivat AVO1, onnea.
14.7. NOME-B Vehmaa, Golden mestaruus. Hyvä selkeä koe. Iines suorittaa vesiohjauksen vahvalla kannustuksella toisella lähetyksellä :-) Haussa hyvän alun jälkeen ei enää riistaa löydy, joten tulos ansaittu AVO2. Onnea kaikille mestareille ja erikoiskiitos Sannalle kokeiden onnistumisesta ja onnittelut Condin VOI1 tuloksesta!
8.7. NOME-B Leppävirta. Selkeä hyvä koe, mutta Iines sössii markkeerauksen ja ohjauksen. Tuloa ansaitusti AVO0. Treeniä tarvitsemme vesiohjaukseen, jotta yhteinen sävel löytyy! Onnea velipoika Iivarille AVO1 tuloksesta :-)
1.7. NOME-B Loviisassa. Selkeä koe, jonka ohjaustehtävä osoittautui Iinekselle liian vaativaksi. Treenataan siis ohjauksia. Tulos oli AVO2. Ihan hyvä ensi AVO- startiksi :)
3.6. NOWT Hämeenlinnassa. Mahtavissa maisemissa vietetty mukava koepäivä. Tulos AVO0, mutta nollasta huolimatta Iines teki töitä koko päivän pilliä kuunnellen! Midalle ja Sallalle onnittelut ALO2 ja 2. sija!
17.5. NOWT kokeessa Laukaassa. Tulos AVO2 ja 2.sija. Iines meni pellolta metsään ja pisti korvat lukkoon. Lähihaku jäi 10 pisteeseen, walk up:ssa edistettiin ja peltomarkkeerauksessa hutiloitiin. Jäi taas treenattavaa... Pia ja Ruff saivat myös hienosti AVO2 ja 3.sija. Pian Verneri räväytti finaalipaikalla ja VOI1 tuloksella. Onnea Pia! Ja kiitos matkaseurasta Pialle ja Elenalle. Kuvia
5.-6.5. Vietimme viikonlopun GR:n NOME-leirillä Turun liepeillä Vehmaalla. Kouluttajana oli Kennel Doubleusen Gunilla Wedeen. En varmaan koskaan ole ollut niin hienossa koulutuksessa. Asiaa tuli niin paljon, että pää on pyörällä edelleen. Suurkiitos Gunillalle ja Golden Ringille. Kuvia.
28.4. Olimme Vesilahdella Haasteottelussa. Olipa varsinainen härdelli. Joukkueemme oli mukava, vaikka saldona olikin lähinnä kokemusta.
21.4. Olimme NOWT kokeessa Ristiinassa. Iines teki iinekset, ja jätti korvat lähetyspaikalle viimeisellä rastilla. Onneksi kuuloalue palaili pätkittäin, ja saimme kaksoismarkkeerausdamit lopulta noudettua. Pisteet romahtivat kuitenkin 10:een ja hyvän alun jälkeen jäimme AVO2 tulokseen. Hyvä tulos kuitenkin eka startista. Trinen pentu Mida sai hienosti ALO2, onnittelut Sallalle ja Midalle  :)
15.4. Olimme Pertunmaalla MisNun järjestämässä NOWT-treenissä. Kouluttajina olivat Sanna Fontell ja Päivi Hietaharju Kaakosta. Päivä suosi ja saimme treenata auringonpaisteessa. Sannalla oli mukana myös Iineksen sulhanen Rape, jota oli kiva nähdä. Kiitos Sanna ja Päivi kivasta ja opettavaisesta päivästä. Kuvia
31.3. Saimme kutsun tulla Kennel Roswinin pentutreffeille. Pentueen emä on Helmi, ja isä Igor, joten Iines oli pentueen täti ;-)  Vietettiin mukava aurinkoinen päivä Hirvensalmella. Kiitos Ramille ja Helmille ja Helmin tyttärelle Elkelle. Kuvia.

2006

23.12. Kaikille ystäville ja tutuille oikein Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2007! We wish Merry Xmas and Happy New Year 2007 to all Our Friends!
29.10. Kävimme Valkealassa NOWT:ssä. Iines aloitti hyvin, kakkosrastista saimme täydet 20 pistettä. Mutta sitten oli ykkösrasti ja lähihaku. Kun koira ei tottele, eikä käytä nenäänsä, oli tulos 0 dummya ja 0 pistettä. Eipä Iines ollut kyllä ohjattavissakaan... No, eipä aika käy pitkäksi talvellakaan, tuli noita kotitehtäviä sen verran ...  ;-)  Onnittelut ensi WT-startissa olleelle Ripsalle ja Anulle ALO3 tuloksesta.
Mutta kyllä näytti Ruotsin noutajamestari, kuinka vahva linja toimii ... metsiköstä vinosti pellonpoikki dummylle, ja lujaa takaisin. Yksi kehoitus jatkaa siinä kohdin jossa oli ollut markkeeraus, ja dummyn kohdalla etsi käsky pillillä. Olisipa kiva tietää, kuinka harjoitella tuollaiseen lopputulokseen. Ei voinut muuta kuin ihailla suoritusta!
14.10. Kävimme Padasjoella NOWT:ssä. Iines aloitti hyvin, mutta lähihaku pudotti meidät jälleen nollille :-(  Elämä on ....  Trinen pentu Mida starttasi ensimmäistä kertaa WT:ssä ja oli ALO-luokan paras! Onnittelut Sallalle ja Midalle.
1.10. Kävimme Lappeenrannassa NOME-B kokeessa. Tulos ALO3. Kaksoismarkkeerauksessa meni toinen nouto ohjaukseksi ja ohjaukseen tuli kaksi lähetystä. Se oli kauden viimeinen NOME-B, joten jatketaan ensivuonna AVO-luokassa. Veli Ivar sai lauantaina ALO2 ja voitti Cherry Cupin, onnittelut. Myös sunnuntaina sai Ivar ALO2 tuloksen. Treenikamu Kuuno sai ALO3, onnittelut. Kuvia
16.9. Pistäydyimme Oulussa Golden mestaruuskisassa. Se odotettu onnistuminen tuli vihdoin, ja saimme ALO1 tuloksen ja voitimme ALO-luokan mestaruuden. Iines kiittää kaikista onnitteluista. Onnittelut Trinelle ja Sannalle AVO-luokan mestaruudesta! Samoin onnittelut Trinen pennuille Rapelle AVO1 ja Ripsalle ALO1 tuloksista. Alavudella velipoika Igor sai ALO1, onnittelut, ja Suvin poika Jedi sai ALO1, onnittelut. Oli mahtavat käyttökultaisten päivä    ;-)    Kuvia.
2.9. Kävimme Iineksen kanssa NOME-B kokeessa Pieksämäellä. Markkeeraukset ja ohjaus sujuivat jälleen hyvin. Haussa 3 ensimmäistä riistaa tulivat erinomaisesti, mutta hyvästä etenemisestä huolimatta haku jäi tehottomaksi, ja enempää ei tullut. Tulos ALO2. Treenikamu Kuuno sai myös ALO2, onnea.
16.8. Suska nukkui ikuiseen uneen. Nyt ei jalkaan koske. Jäi ikävä ja muistot.
6.8. Pikkuinen Selma saapui perheeseemme tyttöjen temppukoiraksi.
29.6. Kävimme Iineksen kanssa NOME-B kokeessa Valkealassa. Ohjaus ja markkeeraukset menivät erinomaisesti. Kaikki riistat tulivat käteen kunnes ...Hakuruudun ensimmäisen variksen palautus jäi Iinekseltä kesken, Iines pudotti variksen ja rupesi kierimään  :-(   Liekkö oli muurahaisia, mutta taas treenataan. Tulos ALO0
Treenikamut Ruff ja Toto saivat ALO1. Onnea Pia ja Kati! Kuvia
23.6. Kävimme Iineksen kanssa NOME-B kokeessa Laukaassa. Haku tökki pahasti, ja ansaittu tulos ALO3. Pitää varmaan harjoitella   ;-)   Kuvia
21.6. Kävimme treenaamassa Anette ja Stefan Bürse-Hanningin johdolla. Kiitos jälleen kaikista hyvistä vinkeistä. Kuvia
11.6 Kävimme Iineksen kanssa NOME-B kokeessa Pertunmaalla. Tulos oli ALO 2, kuten myös velipoika Iivarilla. Treenikaveri Kuuno sai myös ALO 2. Se oli Kuunon ensi startti -> onneksi olkoon Merja. Ruff ja Pia saivat ALO 3. Kuvia
3.6. Kävimme Iineksen kanssa NOWT kokeessa Taipalsaaressa Lappeenrannassa. Lähihaku tahtoo edelleen mennä kaukohauksi. Lisäksi palautukset olivat huolimattomat. Korvat olivat kuitenkin löytyneet, eivätkä olleet vain koristeena. Rastipisteet 16 15 7 17, tulos ALO3. Suuntaus on oikeaan, joten syksyllä seuraaviin...  :-D
27-28.5. Suuntasimme Iineksen kanssa Jämsänkoskelle GR:n NOME-leirille. Vetäjänä oli Esa Valkonen Jyväskylästä. Kiitokset Esalle hyvistä treenivinkeistä. Kerrankin oli kouluttaja, joka sanoi rehellisesti, että lajissa menestyminen vaatii paljon raakaa työtä. Kiitos myös leirin järjestäjille, jotka mahdollistitte tämä viikonlopun NOMEilun parissa. Ohessa kuvia leiriltä by Tanja Ukkonen. Kiitos Tanja.
25.5. Kävimme Iineksen kanssa NOWT kokeessa Jyväskylän Oravasaaressa. Toisella rastilla jäi markkeeraus dummy noutamatta, joten tulos oli pyöreä nolla. Rastipisteet olivat 17 0 17 8. Kuvia. Onnittelut Puolakan Pialle ja Ruffille komeasta ALO1 tuloksesta ja 2. sijasta  :-D
20.5. Kävimme Iineksen kanssa NOME-B kokeessa Hauholla. Tuomarina oli Antti Nurmi. Tulos oli ALO2, eli ihan hyvä kauden aloitus. Kiitos Kirsi Launomaalle kuvista!
13.5. Kävimme katsomassa Helmin ja Igorin 6 viikkoisia pentuja. Tosi vilkkaita kavereita olivat. Tässä kuvia.
1.5. Siirin (Aussiegold Tinker Bell, Tanskan tuonti) on saanut pennut, 3 narttua ja 4 urosta. Isänä Iineksen veli Ivar My Melodie of Golden Spirit. Onnittelut! 
1.5. Onnea 2-vuotiaalle Iinekselle. Iines välittää onnittelut Suomen veljilleen Ivarille ja Igorille plus muille sisaruksilleen Saksaan, Hollantiin ja Tanskaan,
29.4. Onnea 8 vuotiaalle Carmenille. Onnittelut myös Käpy-siskolle.
9.4. Ensimmäinen virallinen NOWT oli Ristiinassa. Onnittelut Ivar-veljelle ALO1 tuloksesta ja 5. sijasta kovassa seurassa. Iines ei onnistunut, eikä ohjaajansa,  ja sai ALO0.
5.4. Suska (Siiki´s Susan) täyttää tänään 15 v. Onnittelut myös Sini-siskolle
3.4. Helmi (Omskakas Hellre) sai pennut. 3 narttua ja 6 urosta. Isänä Iineksen veli Igor. Onnittelut. 
25.3. Kävimme Iines sekä Iineksen veli Ivar näyttelyssä Mikkelissä. Ivar sai tuloksen T. Iines sai nyt sen kaivatun H:n, joten tähän tyssäsi näyttelyura. Yleisvaikutelma: Hyväntyyppinen. Oikeat rungon mittasuhteet omaava narttu, kuono-osa voisi olla täyteläisempi. Oikea purenta, hyvä kaula, tiivis selkä, hieman luisu lantio, eturinta saisi olla voimakkaampi ja olkavarret viistommat. Hyvä runko ja takakulmaukset. Tänään niukka karva, yhdensuuntaiset liikkeet, mutta askel voisi olla pidempi. Miellyttävä luonne, esitetään hyvin.
19.3. Iineksen veli Igor kävi Tampereen KV näyttelyssä. Tulos H. Onnittelut! Oli velipojan näyttelyura kerralla hoidettu.
4.3. Kävimme Iineksen kanssa näyttelyssä Valkealassa. Tulos oli T. Yleisvaikutelma:22kk. Tänään kovin ilmavan ja kevytpiirteisen vaikutuksen antava nuori narttu jolle toivoisin jo tässä iässä enemmän runkoa ja ent. vahvemman raajaluuston. Hyvä pään pituus, mutta siinäkin voisi olla enemmän voimaa. Hyvä purenta, tyylikäs kaula, erinomaisessa lihaskunnossa. Olkavarsi voisi olla viistompi, muuten hyvin kulmautunut. Liikkuu lyhyin korkein askelin litteästä rungosta johtuen. Kovin kapea. Kihartuva karva, syvä kullankeltainen väri. Erinomainen luonne.

Eli ei Iineksestä ole näyttelytähdeksi ... mutta ehkä se H vielä tulee jostakin ...   :-)